Betalen

1. Hoe kan ik betalen?
Bij Autostoelnu.nl kun je kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden:

  • iDeal is veruit de meest gebruikte betalingsvorm. Met deze uiterst veilige betaalmethode kun je direct de betaling afhandelen in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank, waarbij de banken de betaling beveiligen met hun eigen beveiligingsmethodes. Voor de meeste banken heb je voor iDeal betalingen een speciale calculator of e-dentifier nodig.
  • Creditcard (Visa, MasterCard, Maestro en American Express). Dankzij onze beveiligde SSL procedure kunnen wij garanderen dat uw creditcard gegevens veilig zijn. Samen met je creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte verwerking. De creditcard wordt pas belast op het moment van verzending.
  • Paypal is een vertrouwde betaalmethode die wereldwijd gebruikt wordt voor online betalingen. Met Paypal koppel je jouw creditcard of bankrekening aan je Paypal-account. De betaling loopt via Paypal en zo krijgt de webshop geen inzicht in jouw betalingsgegevens. Het grote voordeel is dat je alleen je e-mailadres en wachtwoord nodig hebt en dus niet iedere keer al je gegevens hoeft in te voeren.
  • Acceptgiro. Binnenkort kun je bij Autostoelnu.nl ook achteraf betalen via Acceptgiro. Met AfterPay kun je veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen nadat je bestelling is afgeleverd. Je ontvangt een digitale acceptgiro per e-mail. AfterPay voert namens Autostoelnu.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Ter goedkeuring van je betalingsverzoek met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht om een of andere reden de betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk nog altijd kiezen voor een andere betaalmethode.
  • MisterCash is de belangrijkste betaalmethode van Belgie. Wij ondersteunen deze manier van betaling.
  • Sofort Banking is de belangrijkste betaalmethode van Duitsland. Wij ondersteunen deze manier van betaling.
  • Overschrijven via jouw eigen bankrekening ondersteunen wij ook. Let op, je dient wel eerst het berdag over te maken voordat wij deze versturen.

2. Kan ik bij Autostoelnu.nl veilig betalen?
Natuurlijk, bij Autostoelnu.nl accepteren wij de meest gangbare online betalingsvormen. Met iDeal betaal je binnen de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Betalingen via creditcard zijn SSL beveiligd zodat niemand uw gegevens in handen krijgt. Met acceptgiro betaal je binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen. Betalingingen met PayPal lopen volledig via het vertrouwde systeem van PayPal zelf.

3. Informatie over factuur
Bij iedere bestelling versturen wij een factuur per email. Hier staan alle gegevens op van de bestelling, inclusief de BTW.

4. Terug betaal termijn
Bij het annuleren of retourneren van een bestelling zorgen wij er voor dat het betaalde bedrag binnen een week terug gestort wordt. In de regel is het zo dat wij dit echter dezelfde dag al doen.

5. Betalingsherinnering
Vergeten te betalen? Geen probleem, wij herinneren jouw hier aan via een email.